lørdag 17. mai 2014

17. mai - Gratulerer med dagen og ny blogg

I stedet for å ta med Lana (bikkja) til byen i ståk og mas, ble det heller en tur i skogen - idag som andre dager.

17. mai er en fin dag for skogsturer, man får som regel gå alene. Idag var det varmt og godt igjen med +23 grader. Nesten litt i overkant varmt, syntes Lana.

Langt oppi skogen fant jeg en benk å hvile på

Vi gjør oss kjent i nye turområder pga Geocaching og idag ble det tur til Skoger (ved Drammen) og Blåbærkollen, Mælen, nær Gjerpenkollen.

Utsikt ut Drammensfjorden. Byggefeltet er Kniveåsen

En enslig Skogstjerne


Hvis du lurer på hva Geocaching er så kan du titte her: www.geocaching.com
Det er en slags skattejakt med gps. Man lager en profil på nettsiden og skaper et nick, får koordinater til utlagte cacher (uttales kæsjer) i nærområder og forbi, legger inn dataene på gps eller telefon (geocaching-app'en), kler på seg og drar ut og finner boksen. Man finner en loggbok som man signerer nicket (kallenavnet) sitt i. Drar hjem og logger cachen som funnet på nettet.
Denne sporten/hobbyen startet i år 2000 og er nå verdensomspennende med 6 millioner Geocachere over hele verden og jeg er EN av dem :)

Og ny blogg, bare for å samle fotobilder og mine dagboknotater på nett. Om du har interesse og har lyst å kommentere, er det veldig hyggelig. Har du spørsmål, skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan.

Kos deg på tur du også da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar